FC BAB 5-0 RST Millegem

Een nietsvermoedend, maar wijs boswachter zei ooit: ‘wie bang heeft voor bramen moet uit het bos blijven’. Onbewust bleek hij een metafoor te hebben gelanceerd voor menig angstige voetbalploeg. Millegem knoopte deze raad goed in de oren en nam vrede met een 5-0 forfait. Een jaarlijks forfait van Kolonie  heeft er voor gezorgd dat we nu op 3 punten komen te staan van de leider. COYBAB!

Jammer genoeg deze week dus geen uitgebreid matchverslag. Gelukkig is er in komkommertijd ruimte om aandacht te besteden aan inferieure voetbalploegen. FC Germinal organiseerde een bierpongtornooi, waar veel Bar-A-Bazen hun fapellebogen lustig op en neer scharnierden. Het werd een avond die de sterktes van onze ploeg toonde, maar vooral ook de zwaktes. 

Enkele geel-zwarte teams wisten door te stoten tot voorbij de groepsfasen. Jammer genoeg bereikte enkel team Wa Mei’e de halve finale. Waar iedereen op had gehoopt viel uiteindelijk langs de beker. Geen FC Bar-A-Bass – FC Germinal in de finale. Dat zorgde voor mateloze frustratie waardoor men nog steviger de drank in vloog. Uiteindelijk verloor Timo, beter gekend als Wa Mei’e, later op de avond ook de halve finale tegen zijn bewustzijn. 

Geen officiële finale voor FC Bar-A-Bass, dan maar een officieuze. Tips en Dost gingen de strijd aan met het rad van fortuin. Een battle waarin het duo zich op het nippertje staande kon houden. FC Germinal bevestigde meermaals onder de indruk te zijn van Tips zijn drinkcapaciteiten. Ik nodig hen uit om op een van de vele avonden in de Bar-A-Bass het tegendeel vast te stellen. 

Waar verliezers zijn, zijn ook winnaars. Cas was door zijn Erasmus in Hamburg duidelijk de Belgische pintjes niet meer gewoon, maar het leverde hem wel een prachtige vrouwensjaal op. Van wie deze is blijft voor hem een raadsel. In Cas zat op het einde van de avond niet veel muziek meer. Spesjaal om dat te compenseren hop hipte Willy Smalls de avond vol kleur. Maar de keerzijde van succes kan pijnlijk zijn. Een half uur lang zwengelde Jonasgold met zijn USB-stick voor Willy’s ogen, in de hoop om zo in zijn ééntje te kunnen genieten van Jon Bovi (he Timo). Hard als hij is gaf Willy Smalls geen krimp. Tot ieders spijt en zijn eigen groot jolijt zwengelde ons paaldanseresje later op de avond wel rond in de Lommelina.  

Doelpunten: Joris Douminho (5x)
Assists: Sieme Custers Jr (5x)

Man of The Match: Cas ‘Memphis’ De Bruijn