FC Bar-A-Bass 4-0 Schoorheide VV

Debut? Deux buts

Hoge bomen vangen veel wind, maar weten die om te toveren tot een verfrissend briesje van mooi-weer-voetbal. Aanwinst Huygen is een kersvers zaadje in de kern van FC Bar-A-Bass maar staat schijnbaar al in volle bloei. Met twee prikkies door een perfect opgebouwde aanval kroont hij zich dan meteen ook tot Man van de match. ‘Jennentandminder of niet, altijd in vorm,’ aldus Huygen.

De score werd wel geopend door onze pijlsnelle rechtsvoor Wout. Zijn snijdig aanvalsmes is vlijmscherp en zorgt voor frustraties bij elke ongetrimpde tegenstander. Je boven de uitdager plaatsen en antwoorden met een goed geplaatste binnentikker? Geen woorden, maar dadels!

De machine raakt langzaam geolied en spelers verbaasden zichzelf. Maar natuurlijk is nog niet alles rozengeur en maneschijn. Willy trad op in zijn gekende stijl. Met zijn dansschoenen en beentjes in de lucht, zwierend over het balletje. Ook Thibogol viel weer op. Cliché om er wéér woorden aan vuil te maken. Haat maakt hem sterk, maar tégen de bal trappen is niks voor van Herk.

Doelpunten: Wout Thijs, Dries Dijckmans, Andreas Huygen (2x)

Man of the Match: Andreas Huygen