FC Lansiers 3-3 FC Bar-A-Bass

Alle gekheid op een stokje

Spottende zaken in de mond leggen is niets voor spelers van FC Bar-A-Bass. Daarom spreken we dus niet uit dat er een oorzakelijk verband is tussen het vertrek van Thibogol45 en de prachtige 4 op 6 van de afgelopen twee weken. Desalniettemin is één van onze kernbegrippen wel dat toeval niet bestaat.

Deze 4 punten binnenslepen ging haast even vlot als de bal in de eerste helft tegen de lansiers. Inzet en veel opofferingen voor elkaar vertaalde zich in een vlotte balcirculatie. Omdat perfectie niet bestaat besloot Jonas dit prachtig schouwspel teniet te doen met een assist aan de tegenstander. Genereus als hij is was dit naar eigen zeggen 40% zijn eigen schuld en 60% die van de ploeg. Jean-Marie Pfaff zal niet lang meer de titel van El Sympatico dragen.

2 goals werden er gemaakt door de Lansiers, maar ook wij hadden kansen. Vincento zijn langdurige blessure zat duidelijk nog in de benen of in eender elk ander ledemaat, want ondanks dat hij met elk legitiem lichaamsdeel de bal had kunnen binnenwerken, besloot hij naast. 2-0 achter bij de rust dus.

Een wedstrijd duurt 90 minuten en dat zal men geweten hebben bij FC Lansiers. Of u nu gelovig bent of niet, Stef zijn positieve chakra’s naast de lijn, die pas aanwezig waren in de tweede helft, wierpen hun groenten af. De dolste vijf minuten in de Bar-A-Bass geschiedenis! Ron Beton had klaarblijkelijk in het verleden zijn wereldberoemd kanonschot verstopt onder zijn haartooi. Een mooie vleesklak staat Ron Beton dan ook niet alleen prachtig, hij is scherper dan ooit. Met een poeier van jewelste schoot hij het dak van het doel aan flarden en maakte de 2-1.

Wie aan kanonnen denkt, denkt aan Duitse helmen. En wie zijn Duitse helm meer dan ooit blinkt is die van Gatenklaas. Hij penetreerde het overhoekse zijnet met een verbazingwekkende pegel. De verwondering van de schoonheid van deze bal was dan ook op zijn gezicht af te lezen. Hierop volgde ook meteen de 2-3. Een mooie steekbal van Giel bracht Seppe alleen voor doel en die het leer feilloos in het hoekje legde. En dat na 80 minuten de lijn af te schuimen, waardoor hij de titel van Man of The Match op zijn naam mag zetten. Thibogol45 zou er jaloers op zijn.

Doelpunten: Seppe Thijs, Klaas Wouters, Roy Bleyen

Man of The Match: Seppe Thijs