Germeer A 12-3 FC Bar-A-Bass

Geel-zwarte vlag halfstok..

Op de eerste speeldag van de zomercompetitie gaat de geel-zwarte vlag halfstok. Zondag is, ondanks de feestelijke Moederdag, een dag van nationale rouw die we kunnen uithuilen op de schouder van onze moeders. FC Bar-A-Bass kreeg voetballes met 12-3 als eindresultaat. Ondanks dat Ron beton weer aardig in de lucht rondvloog zijn we met onze voetjes op de grond gezet, in veel te lang gras.

Door Ron beton zijn vallende ziekte kregen we wel onze allereerste penalty. Bescheidenheid was uitzonderlijk troef, niemand eiste de bal op (n.v.d.r. Thibogol zat op de bank). Op cruciale momenten staan de anciens op. Brok legt hem rustig in het rechterhoekje. Dit gepaard met een overvloed aan kilometers vreten maakt hem Man of the Match.

Verder was er buiten enkele individuele acties niet veel om over naar huis te schrijven. Wout en Klaas pikten hun goaltje nog mee en ook Jonasgold wist hem onbesuisd binnen te werken. Weliswaar in eigen winkel. Als kers op de taart krijgt hij ook nog een gele kaart omdat hij de scheidsrechter complimenteerde met het thematische woord ‘Flierenfluiter’. Voor de rest was hij niet te zien tijdens de wedstrijd.

Bij wie anders dan Thibogol liepen de gemoederen ook hoog op. De door Galatasaray-ingewikkelde spierbundels deden hem wel twee keer nadenken. Ook Willy zijn spierbundels waren weer erg actief. Twee maal deed hij de inmiddels gekende Willy Smalls-move.

Ondanks dat de paasklokken al even terug naar Rome zijn vertrokken weerklonken ze vandaag hevig in Germeer. Tips zijn voortplantingsorgaantje werd stevig getroffen. Dat betekende ook meteen het einde van de wedstrijd voor hem. Ondanks dat Tips tijdens deze fase wel goed gepositioneerd stond, was de organisatie ver zoek. Moraal van het verhaal: er moet een pak gevormd worden om nog een pak slaag te vermijden.

Doelpunten: Klaas Wouters, Brent Verdonk, Wout Thijs

Man of the Match: Brent Verdonk