LUL! van de maand: special edition

Held van de maand januari

De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbij en daar is het goede voornemen: terug elke vier weken een LUL van de maand verkiezen. Om 2020 niet eentonig te beginnen laten we Jonasgold even links liggen. Hoewel hij weer veel moeite deed om de lulhoed te mogen dragen. 

Enkel op de nieuwjaarsreceptie torende Jonasgold even boven de verkozene van deze maand uit. Al zorgde hij daar niet zelf voor. Tony verloor zichzelf in zijn enthousiasme na twee uur lang uitbundig te hakken alsof het faillissement van Duvel Moortgat er vanaf hing. Hij wou Jonasgold letterlijk naar een hoger niveau tillen, pakte hem op en slingerde hem met een uitgemeten Ippon op de grond. Gelukkig viel Tony zacht en was hij ongedeerd. Stel u voor dat we onze nummer 6 acht weken zouden moeten missen door een sleutelbeenbreuk, verschrikkelijk! 

Geen LUL van de maand deze keer dus, maar een held! Tony, namens de spelers, het bestuur, supporters en andere clubleden een welgemeende merci. Jonasgold 8 weken out is het mooiste nieuwjaarsgeschenk dat je FC Bar-A-Bass kon schenken.