VK Kolonie 2-2 FC Bar-A-Bass

2-2 overwinning!

Als u denkt: ‘Met 2-2 winnen kan niet en is dwaas’, lees dan dit hoogstaand literair relaas. Fc Bar-A-Bass wist namelijk vk de kolonie te overklassen, maar inefficiëntie is een besmettelijke ziekte waar je na het laatste fluitsignaal pas van geneest. Een vloedgolf aan kansen teisterde de koloniale contreien, maar elke vorm van geluk hield de boot af.

De beste stuurlui staan aan wal volgens het gezegde en dat zal men geweten hebben. Speler-trainer ad interim Thibogol wist met enkele berekende ingrepen het team 90 minuten sterk te houden. Als hij iets goed doet mag het ook gezegd worden. De dug-out was dan ook rijkelijk gevuld om het spektakel te bewonderen, al werd het zicht wel belemmerd door de trainer zijn robuuste backbone. Zélfs Jonasgold supporterde lustig mee, ondanks dat hij niet kon meespelen omwille van een dinertje.

Natuurlijk was het meeste vuur te vinden op het grasveld. Den Dost speelde de pannen van het dak en bekroonde deze prestatie met een vlijmscherpe treffer vanuit een hoek die niet meer in het spectrum van een geodriehoek te vinden valt. Perfectie bestaat jammerlijk niet. Wat de mooiste goal van het seizoen had kunnen worden stuikte op de doelman na een Messiaanse dribbel doorheen de achterhoede. Lander zorgde uiteindelijk met een keurig plaatsballetje voor de aansluitingstreffer waar jammer genoeg geen vervolg meer op kwam. Brock was tweemaal de aangever van dienst waarmee zich naar de top van de assistrangen trapt.

Tweede argument waarom we ondanks het gelijkspel hebben gewonnen: drie van de vier goals werden gemaakt door BAB-spelers. Weliswaar verdween er eentje in eigen doel. Dré’ke knikte het leder overheerlijk in het rechterhoekje. Pure klasse!

Vanvoor begint vanachter en vanachter begint vanvoor. Het harde werk van ons aanvalsoffensief was waardeloos geweest als bikkelduo Robin en Timo niet prominent aanwezig was. Door een pijntje *couchie couchie* kon onze PDG Willy het doel niet volwaardig verdedigen en konden we dus rekenen op onze goede vrienden van de motorclub. Mike was baas in eigen baklijn en ver daarbuiten. Geen haar op zijn hoofd dat er aan dacht ook maar één bal binnen te laten. Deze toewijding en klasseprestatie verdient dan ook de titel van Man of the Match.

FC Bar-A-Bass groeit, de prestaties zijn bezig aan een opmars en het blok stond opvallend sterk. Niet te verwarren met het Vlaams blok dat op deze kiesdag dezelfde tekenen vertoont. Ondanks onze geel-zwarte outfits distantiëren wij ons volledig van elke vorm van politieke voorkeur om de ploegsfeer op een hoog peil te houden. Gelukkig stemt iedereen op de goei!

Doelpunten: Daan Maes, Lander Aerts

Man of the Match: Mike