VV Den Bunt 6-2 FC Bar-a-bass

Zondag 7 april speelde FC Bar-a-bass net als twee weken geleden tegen VV Den Bunt. De eerste wedstrijd eindigde op een 2-7 nederlaag en ook vandaag gaf de tegenstander ons een flinke pandoering. 2-6 is het eindresultaat. Toch slaagden we er in om op deze zonnige ochtend enkele aprilse grillen uit onze gloednieuwe mouwen te schudden.

Ron Beton wist met een geplaatst balletje in de linkeronderhoek als eerste het net te vinden. Daarmee solliciteerde hij meteen voor de felbegeerde basisplek van Thibo Van Herk. Al zijn ze naar eigen zeggen een gebalanceerd duo. Niet veel later kwam Kleine Andreas met een klasseflits op de proppen en veegde zeer bewust het leer overhoeks in de winkelhaak.

Natuurlijk draait het in het voetbal niet alleen om scoren. De achterhoede wist met rake tussenkomsten en technisch voetenwerk een heleboel doelpunten te vermijden. Daarom is vandaag onze soepele stofzuiger Al Dante man van de wedstrijd.

Ondanks het belabberde eindresultaat kent FC Bar-a-bass een opvallende evolutie in maturiteit. Hiaten zullen gevuld moeten worden en de collectieve conditie opgekrikt. Maar zoals de uitdrukking luidt: AS Roma is ook niet op één dag gebouwd.

Doelpunten: Roy Bleyen, Andreas Oversteyns Man of the match: Dante Vanhout